Produse cosmetice

Showing 1–9 of 15 results

 • Măști Ediție Limitată

  Este o cutie cu 10 măști pentru o îngrijire excelentă a pielii. Acest set conține măști cu: Acid Hialuronic,extract din Arborele de Ceai și Aloe Vera, AHA/BHA (pentru curățarea porilor), Galactomyces (ciupercă), Vita Queen (10 extracte din legume și fructe), Kahi oil (un ulei 100% natural), Madecassoside (Acid Madecassic, care are proprietăți anti-îmbătrânire, capacități de vindecare), Celule Stem, Colagen.

  220,00 lei 150,00 lei
 • Mască antirid și fermitate.

  O mască tratament pentru riduri și fermitate. Masca conține o peptidă mică cu 53 de aminoacizi în compoziție, extracte din soia, orez, orz, struguri, ceai verde, rodie, dovleac, iarbă neagră, extract de melc, acid hialuronic, alantoină și un amestec derivat din proteină placentară. Este extrem de comodă la folosire și se adaptează perfect la forma feței.

  30,00 lei
 • Mască cu Vitamine pentru fermitate

  O mască pentru fermitatea pielii cu 5 vitamine esențiale pentru piele. Provitamina B5 crește nivelul de hidratare, reduce pierderea apei de la nivelul pielii, păstrând elasticitatea și catifelarea acesteia. Vitamina B3 este unul din cele mai studiate ingrediente anti-îmbătrânire, fiind eficient pentru refacerea pielii. Vitamina B6 intervine în diminuarea secreției de sebum și este utilizată în ameliorarea stării pielii grase. Vitamina C este antioxidantă și regenerantă. Vitamina E este benefică pentru piele ca activ anti-îmbătrânire, regenerator și protector.

  30,00 lei
 • Mască antioxidantă

  Masca îmbunătățește tonusul pielii, curăță toxinele, impuritățile și excesul de sebum, netezește liniile fine și ridurile, redă un aspect mai tânăr și protejează împotriva îmbătrânirii premature, menține și redă elasticitatea pielii.

  30,00 lei
 • Mască cu Lăptișor de Matcă

  Masca curăță profund straturile pielii și contribuie la creșterea și optimizarea nivelului de hidratare.
  Este destinată prevenirii și tratării consecințelor deshidratării și procesului de îmbătrânire prin combinarea ingredientelor sale speciale.
  Conține: vitaminele B, C, D, E, potasiu, fosfor, fier, cupru, siliciu și peptide.
  Masca este din bioceluloză 100% naturală.

  30,00 lei
 • Mască cu Aloe Vera

  Aloe Vera este o plantă foarte eficientă pentru tratarea problemelor epidermei. Esența conține o varietate de ingrediente cum ar fi:
  • aloe- bogată în vitaminele C și E, care ajută tenul să devină mai luminos și sănătos
  • acidul hialuronic- o compoziție a țesutului conjunctiv care are rol de a armoniza și lubrifia
  • beta glucanul- un polizaharid cu proprietăți antioxidante, un puternic antiinflamator
  Această mască hrănește și revitalizează pielea.
  Masca este din bioceluloză 100% naturală.

  30,00 lei
 • Mască antirid

  Masca cu Pullulan oferă o excelentă hidratare, o alimentație uniformă și directă în piele. Această mască lucrează efectiv la a ajuta pielea să se mențină sănătoasă si vitalizată.

  30,00 lei
 • Mască cu Miere

  Hrănitoarea miere are numeroase ingrediente pentru a reda luminozitatea și vitalitatea pielii. Masca este plină cu ingrediente pentru nutriția și hrănirea pielii. Folia de celuloză moale ajută la eliberarea acidului hialuronic, beta glucanului, a mierii să pătrundă în profunzimea pielii.

  30,00 lei
 • Multicare V5

  O mască cu o compoziție excelentă pentru piele cu 5 vitamine, care ajută pielea să-și echilibreze ph-ul (B6), să combată uscăciunea (B5), luptă împotriva radicalilor liberi, reglează sinteza colagenului (C), asigură refacerea pielii și o apără de razele ultraviolete (E), având și un rol dovedit anti-îmbătrânire (B3).
  Putem spune că vitaminele, datorită importanței lor în numeroase reacții enzimatice, joacă un rol esențial în prevenirea și tratarea diferitelor imperfecțiuni de natură estetică, îmbunătățind și întărind funcțiile fiziologice ale pielii.

  30,00 lei