Mască cu Vitamine pentru fermitate

60,00 lei

O mască pentru fermitatea pielii cu 5 vitamine esențiale pentru piele. Provitamina B5 crește nivelul de hidratare, reduce pierderea apei de la nivelul pielii, păstrând elasticitatea și catifelarea acesteia. Vitamina B3 este unul din cele mai studiate ingrediente anti-îmbătrânire, fiind eficient pentru refacerea pielii. Vitamina B6 intervine în diminuarea secreției de sebum și este utilizată în ameliorarea stării pielii grase. Vitamina C este antioxidantă și regenerantă. Vitamina E este benefică pentru piele ca activ anti-îmbătrânire, regenerator și protector.

Compare
Share:

Ingrediente:
• extract din Lemn dulce- este o plantă folosită de 5000 de ani în medicină
• extract din orez- o sursă importantă de antioxidanți care favorizează producția de colagen și care luptă împotriva ridurilor și leziunilor produse de soare
• extract din iarbă grasă- conține acizi grași și omega 3, vitaminele A și C.
• Ulei de Ricin- cea mai bogată sursă vegetală de acizi grași și omega 3. Păstrează pielea netedă și fermă, stimulează producția de elastină și colagen
• Coada șoricelului roșie- este un calmant, antiinflamator și dezinfectant care regenerează țesuturile.
• Acid hiluronic- este un ingredient care hidratează și menține elasticitatea pielii. Atunci când este inclus în produse de îngrijire a pielii acționează, în principiu, ca un burete, asigurând în schimb o piele hidratată.
• Beta glucanul- este un polizaharid care se găsește în mod natural în ovăz, secară, drojdie și anumite ciuperci. Ajută la reducerea ridurilor fine.

Be the first to review “Mască cu Vitamine pentru fermitate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.