Mască cu Aloe Vera

60,00 lei

Aloe Vera este o plantă foarte eficientă pentru tratarea problemelor epidermei. Esența conține o varietate de ingrediente cum ar fi:
• aloe- bogată în vitaminele C și E, care ajută tenul să devină mai luminos și sănătos
• acidul hialuronic- o compoziție a țesutului conjunctiv care are rol de a armoniza și lubrifia
• beta glucanul- un polizaharid cu proprietăți antioxidante, un puternic antiinflamator
Această mască hrănește și revitalizează pielea.
Masca este din bioceluloză 100% naturală.

Compare
Share:

Ingredientele măștii:
–urzica – bogată în vitaminele A, B2, C și K, conține aminoacizi esențiali, glucid, enzime, uleiuri volatile, magneziu, fier și potasiu. În cosmetică este renumită pentru efectul de regenerare a țesutului, datorită concentrației de siliciu, redând tonusul și vitalitatea pielii.
– fasolea neagră- bogată în antioxidanți, culoarea ei neagră datorându-se unei substanțe numită antocianină, care este o flavonoidă, ce se găsește în fructe și legume precum afine, coacăze sau varză roșie, considerate adevărate alimente minune pentru sănătatea organismului. După cum se știe, antioxidanții întârzie procesul de îmbătrânire, grăbesc procesul de refacere a celulelor și fac tenul mai luminos și mai frumos.
– rădăcina de rubarbă- conține minerale, acizi omega-6, vitaminele A, C, E, pigmenți de beta-caroten. Datorită vitaminei C este un puternic antioxidant și un antiinflamator.
– castanul european- ajută la creșterea elasticității pielii.

Be the first to review “Mască cu Aloe Vera”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.