Mască cu Miere

60,00 lei

Hrănitoarea miere are numeroase ingrediente pentru a reda luminozitatea și vitalitatea pielii. Masca este plină cu ingrediente pentru nutriția și hrănirea pielii. Folia de celuloză moale ajută la eliberarea acidului hialuronic, beta glucanului, a mierii să pătrundă în profunzimea pielii.

Compare
Share:

Mierea de albine este folosită în tratamentele cosmetice de zeci de ani datorită calităților sale nutritive de vindecare și de hidratare. De asemenea are un conținut bogat de vitamine (B1, B2, B3, A, C, D), acizi organici, săruri minerale, potasiu, magneziu, fosfor, calciu și sodiu ceea ce o face un bun calmant, ciatrizant, tonifiant și antioxidant.
Acidul hialuronic are rol de a umple spațiile dintre celule și de a lega o cantitate mare de apă, fiind responsabil de gradul de hidratare al pielii și de menținere a fermității acesteia. Fermitatea se pierde odată cu apariția ridurilor și pierderea elasticității pielii.
Beta glucanul este un polizaharid ce se găsește în mod natural în ovăz, secară, drojdie și anumite ciuperci. Are proprietăți antioxidante și este un agent antiinflamator puternic. Este considerat un ingredient excelent pentru a reduce roșeața și alte semne ale pielii sensibile.

Be the first to review “Mască cu Miere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.