Reducere!

Măști Ediție Limitată

220,00 lei 150,00 lei

Este o cutie cu 10 măști pentru o îngrijire excelentă a pielii. Acest set conține măști cu: Acid Hialuronic,extract din Arborele de Ceai și Aloe Vera, AHA/BHA (pentru curățarea porilor), Galactomyces (ciupercă), Vita Queen (10 extracte din legume și fructe), Kahi oil (un ulei 100% natural), Madecassoside (Acid Madecassic, care are proprietăți anti-îmbătrânire, capacități de vindecare), Celule Stem, Colagen.

Stoc epuizat

Compare
Share:

Mască cu Colagen- este un produs cosmetic care face pielea fermă și ajută la îmbunătățirea ridurilor cu produse de calitate, inclusiv colagen, un ingredient care îmbunătățește elasticitatea pielii și Pepta-7- care se compune din 7 ingrediente diferite de peptide.

Mască din Celule Stem- este o mască care oferă sănătate și frumusețe pielii cu nutrienți bogați din 6 extrase din plante de cultură, celule stem vegetale umplute cu forța de viață a naturii și 10 ingrediente orientale complexe.

Mască cu molecule din Centella Asiatică- această mască ajută pielea să renască într-o piele sănătoasă și frumoasă datorită acidului de madecassoside, care este un agent de îngrijire al pielii și 17 compuși de aminoacizi cu raporturi similare cu cele ale pielii.

Mască din ulei de Kahai- uleiul de Kahai are un conținut mare de vitamina A (retinol natural), E și F care ajută la hidratarea, repararea și hrănirea pielii deteriorate și mature. Ea tratează semnele de îmbătrânire și ajută la netezirea liniilor fine. De asemenea masca mai are în compoziție ingrediente patentate care fac pielea mai fină și umedă.

Masca pentru luminozitate- este o mască ce permite pielii să își refacă sănătatea și frumusețea cu Vita Queen- 10th (un compus din 10 vegetale și fructe pline cu vitamine) și 4 componente patentate compuse din fructe.

Mască din Galactomyces- este un gen de ciupercă din familia Dipodascaceae, care este o drojdie densă nutritivă și un produs derivat din sake fermentat. În cosmetică este folosit ca agent de hidratare și are efecte antioxidante, îmbunătățind bariera de umiditate a pielii, ajutând la protejarea pielii de stresul mediului.

Mască cu AHA și BHA- o mască pentru curățarea și sănătatea porilor cu ajutorul AHA (acidul alfa hidroxi) și BHA (acidul beta hidroxi), componente care înlătură pielea veche și moartă care blochează porii și mai are în compoziție componente mixte din extracte de fructe care curăță porii natural, aceste componente fiind patentate.

Mască cu Aloe Vera- aceasta ajută la calmarea și relaxarea pielii iritate și sensibile cu ingredientele din aloe vera care îngrijește pielea iritată, având încă 7 ingrediente patentate componente orientale, pentru calmarea pielii.

Mască cu Arborele de Ceai- o mască ce reîmprospătează pielea redând porilor sănătatea cu componentele din arborele de ceai, care împreună cu alte 4 componente diferite patentate din ierburi, purifică și curăță pielea.

Mască cu acid hialuronic- acidul hialuronic este un compus principal al organismului cu rol de reținere a apei în țesutul conjunctiv, piele și organe. Rolul acidului hialuronic este să hidrateze pielea, reține apa, contribuie la menținerea unei pieli hidratate, creșterea rezistenței și elasticității pielii.

Be the first to review “Măști Ediție Limitată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.